top of page
Kind met een Bear

Geliefd

opvoedondersteuning & speltherapie

meisje met beer bewerkt[17473].jpg

Geliefd

opvoedondersteuning & speltherapie

Contact

Van harte uitgenodigd om contact op te nemen bij vragen of opmerkingen. Misschien wilt u overleggen welke hulpverlening het beste aansluit bij de hulpvraag (binnen uw gezin). Of misschien heeft u nog vragen over speltherapie. Ook is het mogelijk ervaringen met betrekking tot de geloofsboxen met mij te delen. Voelt u zich, in alle gevallen, vrij om contact op te nemen. Dit kan door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen, waarna ik zo spoedig mogelijk contact met u opneem. Of u kunt een (whatsapp)bericht sturen of bellen naar telefoonnummer 06-28217499 of een mail naar info@praktijkgeliefd.nl

Privacy- en klachtenbeleid

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoen aan deze eisen. In het privacy- en klachtenbeleid leest u wat dit betekent. Ook kunt u hierin lezen hoe ik mijn best doe om uw privacy te waarborgen. 

Wanneer u meer wilt weten over de Beroepscode voor vaktherapeuten en/of het Beroepsprofiel speltherapeuten dan kunt u dat in deze documenten inzien. Mocht u vragen hebben hierover dan kunt u op bovenstaande manieren contact opnemen.

KVK-nummer 83330127

BTW-id NL003805675B86

Nederlandse Vereniging Van Speltherapeuten (NVVS): 111156

Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB): 111156

AGB-code praktijk: 90070843

AGB-code zorgverlener: 90112121

beeldmerk geregistreerd vaktherapeut-RGB_Register Speltherapeut.png
logo FVB.png
logo NVVS.png
logo register vaktherapie.png
RBCZ-logo_RGB_payoff.jpg
meisje met beer bewerkt[17473]_edited.jpg

Bedankt voor het invullen!

bottom of page